Fenerbahçe'de 4-1'lik Kayserispor mağlubiyeti sonrası taraftarların en büyük hedefi teknik direktör Dirk Advocaat oldu. Hollandalı çalıştırıcının Fenerbahçe'deki kaderi, önündeki iki kritik karşılaşmaya bağlı. Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş derbisinin ardından ligde Bursa ile oynayacak olan Fenerbahçe'nin, bu iki maçı kaybetmesi halinde Advocaat ile yolları ayıracağı konuşulmaya başlandı.

Sarı-lacivertli kulüp, bu olasılığın ardında B planı hazırlamaya başladı. Son günlerde Aykut Kocaman adı telaffuz edilse de, Fenerbahçe öncelikle sezon sonuna kadar geçici bir çözüm istiyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isim Roberto Carlos oldu. Türk futbolunu bilen Brezilyalı çalıştırıcıya Hazirana kadar takım emanet edilecek. Carlos başarılı olursa yeni sezonda devam edecek aksi halde farklı bir yol haritası çizilecek.

Türkiye'de Sivasspor ve Akhisar'ı çalıştıran Roberto Carlos son olarak Hindistan'ın Delhi Dynamos takımında görev yaptı. 43 yaşındaki teknik adam kendisini geliştirmek için bir süredir Real Madrid'de kurs görüyor.