Fenerbahçe'nin talep edilen bonservis bedelini getirmesi halinde istediği kulübe gidebileceğini kendisine ilettiği Robin van Persie'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Hollandalı yıldızın menajeri Kees Vos'un şu anda İstanbul'da olduğu ve sarılacivertli yöneticilerle "ayrılık" şartlarını görüştüğü öğrenildi.

Lazio beklemede
İtalyan Messaggero gazetesi ise bu gelişmeler ışığında iddialı bir habere imza attı. Gazete, Miroslav Klose'nin yerine şartları uygun bir golcü arayan Lazio'nun kulağının, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen menajer Kees Vos'ta olduğunu duyurdu. Haberde, "Fenerbahçe eğer Robin van Persie'yi serbest bırakmayı kabul ederse, Lazio Hollandalı oyuncuyla sözleşme imzalayacak" bilgisine yer verildi.

Bedelsiz olmaz
Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan van Persie'nin 6 milyon euro'yu bulan yıllık ücretini ödemeye hazır olan Lazio, bu transfer için kasasından bonservis bedeli çıksın istemiyor. Fenerbahçe ise van Persie'yi bedelsiz göndermeye yanaşmıyor. Lazio 'nun, RVP için istenecek uygun bir bonservis bedeline de razı olabileceği Çizme'den sızan bilgiler arasında yer alıyor.