Fenerbahçe'de herkesin sorduğu soru Robin van Persie'nin geleceğinin ne olacağı. Fenerbahçe Kulübü, yöneticileri veya takım arkadaşlarıyla herhangi bir sorunu olmadığını söyleyen Hollandalı yıldız, Vitor Pereira'nın takımdan ayrılması durumunda takıma dönmeye hazır olduğunu kendisine yakın olan yöneticilere iletti.

Söylediklerinin çıkması, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleri ve tribünlerin boş kalması yüzünden kalbinin acıdığını belirten van Persie, "geçen sezonu kaybettik. Bu sezonu da kaybetmeyelim. En çok taraftarlara üzülüyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. Bazı yöneticilerin "Pereira gitmezse ne olacak?" sorularına ise, "o zaman giderim. Ama son ana kadar kalmak istiyorum. Son ana kadar Fenerbahçe formasını giymek için bekleyeceğim" dediği bildirildi.

VAN PERSİE TEK LAF ETMİYOR

 Sadece Fenerbahçe camiasında değil İngiltere'de de herkes Robin van Persie'nin vereceği kararı bekliyor. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyor. Hollandalı oyuncudan gelen bilgiler ise sadece kulaktan dolma. Net bir açıklama asla yapmıyor. Özellikle yönetimi zorda bırakacak sözleri asla gündeme getirmiyor.

Sadece Türk değil yabancı basına da konuşmuyor Hollandalı oyuncu. Ne İngilizlere, ne de Hollandalılara bir açıklama yapmıyor. Kendisiyle röportaj yapmak isteyen AD, De Telegraaf, The Sun ve Daily Mail muhabirlerine, "sabır. Ben sabırlı bir insanımdır. Siz de sabır edin. İstanbul'da benim için güzel şeyler olacak "diyerek röportaj tekliflerini geri çeviriyor. van Persie'nin kendilerine ettiği bu sözleri yabancı gazetecilerin bir kısmı, Fenerbahçe'de devam edecek, bir kısmı ise ayrılık olarak yorumlamış durumda.

Kaynak: Fotospor