Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, dün oynadağı Kayserispor maçında 4-1'li skorla mağlubiyeti göründe teknik direktör Dick Advocaat'ın isteği üzerine samandırada sıkı yönetim ilan edecek.

Belkide sezonun en kötü futbolunu dün Kayserispor karşısında aldığı ağır mağlubiyetle sergileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Salih Uçan ve Brezilyalı santrafor Jose Fernandao'ya maç sonu fırça çekti. 

- 2 oyuncuya ağır uyarı!-

Hollandalı teknik adam Dick Advocaat Salih Uçan ve Jose Fernandao'ya şu şekilde eleştiride bulundu, "Maç öncesinde ileride baskı yapmayacağımızı konuşmamıza rağmen rakip alanda kalıp orta alanı boş bıraktınız. Top Kayserispor'dayken yapmanız gereken belliydi ancak bunu yerine getirmediniz!" diyerek iki oyuncuyu sert bir biçimde uyardı.

-Beşiktaş maçı, kader maçı!-

Bugün yapılan antrenmanda oyuncularına uyarı çeken Advocaat, "Bir an önce kendinizi toparlayın!" diyerek oyuncularını uyardı. Dick Advocaat ayrıca Zirrat Türkiye Kupası'n da oynanacak Beşiktaş maçında mağlubiyet çıkması halinde, bu zamana göre daha sert önlemler alacağını Fenerbahçe yöneticilerine ve oyuncularına bildirdi. 

Beşiktaş derbisine kadar çok yoğun bir çalışma programı hazırlayacak olan Dick Advocaat'ın, antrenmanlarda sıkı yönetim ilan etmesi bekleniyor.