Fenerbahçe'nin deneyimli Teknik Direktörü Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu 6 maçtır gol atamayan Tanzanyalı yıldız Mbwana Samatta ile moral görüşmesi yaptı..

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamaya göre, dün akşam Sivas Belediyespor maçında da topu ağlarla buluşturamayan ve morali bozulan 27 yaşındaki Samatta'ya ilk destek saha içinde antrenör Mehmet Yozgatlı'dan geldi..

Yozgatlı'nın oyuncu ile moral konuşması yapmasının ardından soyunma odasında takım arkadaşları da 27 yaşındakiTanzanyalı oyuncuya destek verdi..

 EROL BULUT: GERÇEK SAMATTA'YI GÖSTERECEKSİN
 Tanzanyalı oyuncu ile konuşan Erol Bulut, "Sana ve kalitene inanıyorum en kısa zamanda gerçek Samatta'yı göstereceksin." ifadelerini kullandı..

EMRE BELÖZOĞLU: BU TAKIMA KATACAĞIN ÇOK ŞEY VAR
Sportif Direktör Emre Belözoğlu da yıldız oyuncu Samatta ile yaptığı özel görüşmede "Önümüzdeki yol çok uzun, senin bu takıma katacağın daha çok şey var. Kaçırılmış bir şey yok. Hepimiz sana inanıyor ve güveniyoruz" şeklinde konuştu..

Taraftarların da desteğini alan 27 yaşındaki Tanzanyalı forvet Samatta, şu ifadeleri kullandı:
"Hepinize minnettarım, zor zamanlardan geçiyorum evet çok çalışarak zamanımın gelmesini bekliyorum. İnanıyorum ki en kısa sürede gerçek Samatta'yı göstereceğim.".

Kaynak : Fotomaç