İşte Fenerbahçe resmi internet sitesinde yayınlanan Aziz Yıldırım'ın yazısı;

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Dergisi’nin 156 no’lu Şubat sayısındaki baş yazısı aşağıdaki gibidir:

Sevgili Fenerbahçeliler,
Yeni yılın ilk ayı, maalesef hepimizi derinden sarsan üzücü haberlerle geçti. İlk önce; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’u, ansızın yitirmenin üzüntüsünü ve şokunu yaşadık. Hemen ardından, Başkanlığım döneminde uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkan vekilliğini yapan, sevgili Nihat Özdemir’in saygıdeğer eşi Gülseren Özdemir Hanımefendi’nin vefatının derin üzüntüsünü yaşadık. Buradan bir kez daha, Kulübümüze hizmet ve gönül veren kaybettiğimiz tüm değerlere; Yüksek Divan Kurulu, Genel Kurul Üyelerimiz ve taraftarlarımız için, Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum.

Büyük Fenerbahçe’nin Büyük Taraftarları,
İçinde bulunduğumuz ayın 15’inde, Fenerbahçe’deki başkanlık görevimin 18. yılı dolmuş olacak. 18 yıl boyunca beni bu göreve layık gören Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyelerine, bu süre zarfında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Büyük Taraftarımıza, 18 yıl boyunca aile üyelerimden daha çok zaman geçirdiğim sevgili yönetici arkadaşlarıma, emekleriyle Kulübe hizmet eden kulüp çalışanlarına ve 18 yıl boyunca bana gösterdikleri anlayıştan dolayı aile fertlerime buradan bir kez daha teşekkür ederim. Geçen 18 yıl içinde Fenerbahçe’nin nerelerden nerelere geldiğini, sizlerin takdirine bırakıyorum.

Büyük Fenerbahçeliler,
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm takımları, içinde bulunduğumuz sezonda, hem yurt içinde hem de yurt dışında emin adımlarla hedeflerine doğru yürümektedirler.

İkinci yarıya başarılı bir başlangıç yapan Profesyonel Futbol Takımımız, giderek oturan oyun anlayışıyla şampiyonluğun en büyük adayıdır. Yine bu ay içinde oynayacağımız Lokomotif Moskova maçları da UEFA Avrupa Ligi’ndeki kaderimizi belirleyecektir. Ben Takımımızın bu sınavlardan da başarıyla geçeceğine inanmaktayım.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Sayın Obradovic’in yönetiminde başarıdan başarıya koşmakta ve önemli basketbol otoriteleri tarafından hem ligimizde şampiyonluğun hem de bu yıl Berlin’de düzenlenecek Final-Four’un en büyük adaylarından biri olarak gösterilmektedir.

Avrupa’da adeta fırtına gibi esen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Ocak ayı içinde oynadığı Turkish Airlines Euroleague TOP 16 Turu maçlarında 5’te 5 yaparak Final Four iddiasının ne kadar kuvvetli olduğunu göstermiştir. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımıza bu vesileyle tekrardan başarılar diliyorum.

Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol takımlarımız da yollarına başarıyla devam etmektedir. Liglerinde şampiyonluğun en büyük adayları olan bu takımlarımız, Avrupa Kupaları’ndaki mücadelenin de en büyük favorilerindedirler.

Kadın Basketbol Takımımız, bu sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde oynadığı tüm maçlara tam konsantrasyonla çıkmış ve üst üste aldığı başarılı sonuçlarla Final Four’un favori takımı olduğunu göstermiştir.

Bu sezon CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda namağlup 6’da 6 yaparak 12’li Play Off turuna çıkan; Ligde ise zirveye yerleşen Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımımız ise; yer aldığı her iki kulvarda şampiyonluk yolundadır.

Şubat ayı içinde play-off maçları oynayacak Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız ile Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum.

Bu başarıların yanı sıra; tüm branşlarımızda mücadele veren amatör sporcularımız, armamızı başarıyla temsil etmekte ve önemli dereceler almaktadır. Hepsiyle teker teker gurur duyuyor; Yönetim Kurulum ve sizlerin adına teşekkür ediyorum.

2016’nın bir özelliği de olimpiyat yılı olmasıdır. Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe, inanıyorum ki; yaz aylarından Rio de Janeiro’da mücadele edecek Türkiye Milli Olimpiyat Takımı’na en çok sporcuyu verecek kulüp olacaktır. Çünkü Fenerbahçe, altını defalarca çizerek söylediğimiz gibi, bir “SPOR” kulübüdür.

Fenerbahçe’de daha mutlu günler ve Fenerbahçe’yi daha da yükseklerde görmek dileğiyle, hoşça kalın.

Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı