Sarısı da güzeldi Laciverti de bu gece. En son yazım Rastgele 'den sonra yanılmamak bir Fenerbahçeli olarak mutluluk. Bu gece yine tarih yazıldı Kadıköy  mabedinde. United delirdi Ibrahimovic delirdi Mourinho delirdi. Tam kadro United yine mağlup. Bu gece diziliş süper oyun kurgusu süper taraftar süper takım  süper. Tribunde Mancester katillerinden Tuncay Şanlı vardı ve sahadaki Sow daha maçın başında adeta o geceyi tekrar anımsattı attığı golle hem taraftara hem de Tuncay abisine.

Bu Fenerbahçe ritim bulunca iyi olacak dedik hep..zve o ritim geldi artık. Sezon başından beri kayıplar giden Vitor'un eseri dedik çünkü sezon başı çok ağır idmanlar yaptırdı yanlış yüklemeler ..Bunun cezalarını ödedi Fenerbahçe. Ve ritim geldi bu takım toparlar dedik tepkiler aldık ama şekil ortada durum net. Fenerbahce Avrupa 'da lider bence ligde de olacak 8 Ocak tarihinde. Bu burada dursun o tarih hesaba kitaba bakarız canlar. Taraftar stadı full yapacaktır çünkü gün birlik gün beraberlik gün tek yürek olma günüdür. Cepheleri gören Fenerbahçe ailesi safları sıklastirmali ve aile ici bölünmelere son vermelidir artık. Bu şanlı camia en çok tek yürekken güzel lakin. Haydi Rastgele dedigim yerdeyim haydi şimdi Fenerbahçeli sen her şeyin farkındasın!

Nasıl ki Doğru Tektir şimdi görüyorsun her düştüğünde sana vuranları onlara karşı yürek tek olmalı kanımca..Sence en yakışan bu değilse zaten gerek yok anlatmamıza söylememize. Ama sende biliyorsun ki bu takım senliyken güzel. Devam takım devam camia. Biz güzel bir Aileyiz,Saygılar...!