Genç Fenerbahçelilerin ağırlıklı olduğu Okul Açık Tribünü'nde Sefa Kalya için koreografi hazırlandı. Hazırlanan koreografide Sefa Kalya'nın fotoğrafına yer verilirken "Sana söz, sonsuza dek seninleyiz" yazıldı. Taraftarlar, maçtan önce uzun süre Sefa Kalya lehine tezahürat da yaptı.

FUTBOLCULARA PROTESTO GERİLİMİ

Maraton Tribünü'nde ise "Arkandan bağıran bunca kardeşin seni unutmayacak" yazan ve Kalya'nın fotoğrafının yer aldığı büyük bir pankart açıldı. Pankartın açıldığı bölgedeki taraftarlar, cenazeye gelmeyen Fenerbahçeli oyuncuları protesto etmek için "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" diye tezahürat yaptı. Diğer tribünlerde bulunan taraftarlar ise bu tezahürata ıslıklarla tepki gösterdi.

ARDA LEHİNE TEZAHÜRAT

Sarı lacivertli futbolcuları cenazeye gelmediği için protesto eden taraftarlar, cenazeye çelenk gönderen Arda'ya ise teşekkür etti. Taraftarlar Arda Turan lehine "Arda Turan oley" ve "Teşekkürler Arda Turan" diye tezahürat yaptı.

3 VEFATIN ARDINDAN SİYAH GİYDİLER!

Sefa Kalya'nın ardından Fenerbahçe kongre üyesi Mustafa Koç ve eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir'in de vefat etmesine sarı lacivertli taraftarlar duyarsız kalmadı. Günler öncesinde sosyal medyadan örgütlenen sarı lacivertli taraftarlar, stada ağırlıklı olarak siyah giyerek geldi.