Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, 2-2'lik beraberlikle sona eren Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yönetimine iyi ağırlamaları için teşekür eden Semih Özsoy, sözlerine şöyle devam etti: "Üzüntümüz çok büyük. Genç bir kardeşimizi kaybettik. Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyoruz. Sonuç farklı olabilirdi. Saha içinde olanlar sahada kaldı. Dışarda bir olay yaşanmadı."

Maçtan sonra çıkan kırmızı kartların adil olmadığını söyleyen Özsoy, "Çıkan kırmızı kartlar için itirazımız var. Fatih Terim'in sözlerine ben bir şey diyemem. Kendisine sorun. Hocanın bize karşı davranışı iyiydi ama saha içini bilemem. Maçtan sonra daha fazla kırmızı kart Galatasaray tarafına çıkmalıydı. Fatih hoca kendilerine haksızlık olduğunu söylüyorsa, bize de bir haksızlık var." diye konuştu.
 
Sarı-Lacivertli ekipte geçtiğimiz hafta sonu takımın başında yer alan teknik adam Phillip Cocu gönderilmiş ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu. Bu konuya da değinen Başkan Vekili Semiz Özsoy, "Teknik direktör konusunda çalışmalarımız sürüyor. Yönetim kurulumuzda görüşüyoruz ve yakın bir zamanda sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Gereken açıklamayı da zaten yaparız." dedi.