Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Pereira, maçta daha farklı kazanabileceklerini belirteirken, “Son 6-7 karşılaşmadakilerle aynı seviyede oyun sergiledik bugün. Bir süredir bu seviyede oynamayı başarıyoruz. Bu anlamdaki görüntü de önemliydi, aynı görüntüde olduk. Önde basıyoruz, tepkiyi hızlı ve agresif veriyoruz. Oyunu domine etme düşüncesiyle sahadaydık, rakip alanda olma düşüncesiyle sahaya çıktık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Böyle bir maçta, Trabzonspor gibi iyi oyuncuları olan bir takıma karşı çok önemli ve iyi bir galibiyet aldık. 2 gol attık ama 3-4 gol atabilirdik, yine de rakibe pozisyon vermedik. Bu da bizim bazı şeyleri iyi yaptığımızı gösteren bir maçtı” şeklinde konuştu.

İkinci golün sevincini taraftarla yaşaması hakkındaki soruya da yanıt veren Pereira; “Doğaldır sevincim, aslında amacım taraftarımıza teşekkür etmekti. Harikalardı, destekleri inanılmazdı. Golden sonra döndüm ve hepsini sevinirken görünce, onları mutlu ettiğimizi hissettim. Beni de bu mutlu ediyor. Biz bir takımız, sadece futbolcular ve teknik heyetten oluşmuyor bu takım, onlar da bu takımın bir parçası. Bu nedenle birlikte kutlamalıyız golleri, bu nedenle ben de böyle kutladım” ifadelerini kullandı.

Bu arada takımın futboluna geçmişte gelen eleştiriler hakkında şimdi bir cevap vermeyeceğini ifade eden Portekizli teknik adam; “Sezon sonuna kadar bekleyeceğiz, sezon sonunda konuşalım” diye konuştu. 

Ajansspor