Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapan Fenerbahçe'de futbolculardan Şener Özbayraklı, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Oyuncular ve teknik heyetle birlikte çok iyi çalıştıklarını belirten Şener Özbayraklı, "Bu sene inşallah maçlarda daha fazla süre alırım ve takıma katkı veririm." dedi.

Öncelikle kamp sürecine değinen milli futbolcu, takıma yeni katılan oyuncularla ilgili görüşlerini bildirdi ve gelecek sezonla ilgili konuştu.

"İnşallah herkes için sakatlıksız iyi bir sezon geçer." temennisinde bulunan Şener, "Geçen yıl da buradaki atmosferi yaşadım. Şu an gerçekten çok iyi şartlar mevcut. Bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Milli takımda yer alan oyuncular olarak biz kampa biraz geç katıldık. Henüz buraya geleli 2-3 gün oldu. Takım arkadaşlarımız ve hocalarımızla birlikte çok iyi çalışıyoruz. İnşallah en iyi şekilde hazırlanır ve sezona iyi başlarız." dedi.

Takıma yeni katılan oyuncularla ilgili de konuşan milli oyuncu, " Fenerbahçe büyük bir kulüp ve yeni transferlerin bunun farkında olduklarına inanıyorum. Yeni takıma alışmak tabii ki zor, bizim için de zordu, ama onların kaliteleri belli. Tanıdığımız futbolcular da var. Bundan sonra gelecek transferler de olacak. İnşallah takıma katkı verirler ve en iyi şekilde sezona başlarlar." ifadelerini kullandı.

Bu sezon daha fazla süre almayı hedeflediğini dile getiren Şener Özbayraklı, "Geçen sene Fenerbahçe'ye geldim ve kendimi en iyi şekilde hazırladım. Çok maçta da görev aldım. Yeterince tecrübe sahibi oldum. Bu sene inşallah maçlarda daha fazla süre alırım ve takıma katkı veririm. İnşallah hedeflerimize en iyi şekilde ulaşırız." diyerek sözlerini noktaladı.