Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti. Fenerbahçeli Serdar Aziz yırtık çoraplarıyla dikkat çekerken, milli futbolcunun önlem amaçlı böyle bir hareket yaptığı ifade edildi.
 
Serdar Aziz'in çorapları neden delikliydi?

Mılliyet gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında başarılı bir futbol ortaya koyan Serdar Aziz, merak konusu olan delikli çorapları sakatlıktan korunmak için giydi. İddiaya göre Serdar Aziz, ayak bölgesindeki kas yapılarının zarar görmemesi ve kaslara baskı yapmaması için çoraplarında delikler açtı. Maçı bu deliklerle tamamlayan Serdar Aziz, karşılaşmada 1 gol atarak galibiyete katkı gösterdi.

Serdar Aziz yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Taraftarların karşısında da ilk maçıma çıktım. Kayseri deplasmanında da oynamıştım ama o zaman hazır değildim. 1 haftalık çalışmayla maça çıkmıştım.  İstediğim oyunu sergileyememiştim. Taraftarlar, beni bağırlarına ilk günden itibaren bastı. Teşekkür ediyorum. Fenerbahçe formasıyla ilk golümdü. Çok mutluyum. Bu golü eşime armağan etmek istiyorum. İnşallah devamı gelir" dedi.

Takımı değerlendiren Serdar, "Fenerbahçe'nin çok daha iyi oynaması gerekiyor. 2. golü yememesi gerekir. Tam hazır değilim. En oyunumum bu değil.  Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok çalışıyoruz. Ligi en iyi şekilde bitirmek ve önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.