Fenerbahçe'yi sahasında 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor'da 3 puan sevinci yaşanırken maç sonrası futbolcular yaptıkları açıklamalarda teknik direktör Jose Morais'i de unutmadı.

Kırmızı beyazlılarda Serdar Özkan, ''Hafta içi teknik direktörümüz rahatsızlandı. Bu olay bizi maça daha da fazla motive etti, kazanıp hocamıza armağan etmek istiyorduk. Çok iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Eze eze yendik diyebilirim. Umuyorum ki hocamız Jose Morais en kısa zamanda aramıza döner. Bugün stadın neredeyse tamamı doluydu. Biz taraftarı her zaman yanımızda istiyoruz. İnşallah onlar her zaman stadı doldurur ve biz de onlara hep galibiyet armağan ederiz.'' şeklinde konuştu.

Antalyaspor'un son golünü kaydeden Sakıb Aytaç ise, ''Alt sıralardan kurtulmak için 3 puana ihtiyacımız vardı. Farklı bir galibiyet aldık. Maçtan ziyade hocamızın hafta içi yaşadığı rahatsızlık bizim için çok önemliydi. Gerçekten çok üzüldük. Kazandığımız bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. İnşallah kısa zamanda aramıza dönecek'' ifadelerini kullandı.