Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer gösterdiği performansla Avrupa'daki taliplilerini arttırıyor. Başarılı futbolcunun transferi için Avrupa'dan bir çok menajerin sarı lacivertlilere teklif getirdiği ifade edilirken ortaya çıkan son iddia reddedilemeyecek cinsten.

Chelsea Teknik Direktörü Antonio Conte'nin devre arasında kadrosunu takviye etmesi beklenirken transfer için ilk aşamada savunmayı güçlendireceği ifade edildi .İtalyan teknik adamın bu anlamda kadrosuna katmak istediği ilk isim ise Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer.

Sezon başında da adı İngiliz kulübüyle anılan başarılı futbolcunun Türkiye'de mutlu olduğu ifade edilirken kendisi için telafuz edilen rakamların oyuncu ve kulübünü ikna edebileceği aktarıldı. Chelsea'nin devre arasında 50 milyon euroyu bulabilecek bir transfer operasyonuna gireceği belirtilirken bu rakamın 20 milyon eurosunun (70 milyon TL) Kjaer'e ayrılacağı öne sürüldü.

Hatırlanacağı üzere Kjaer, geçtiğimiz sezon başında Fransa'nın Lille kulübünden 7.5 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Sarı lacivertlilerde başarılı bir grafik yakalayan futbolcunun transferine ilişkin yönetimin nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu.

Kaynak : Yeni Şafak Spor