‘Kulüp istiyor, resmi teklif de henüz almadım' Sarı-lacivertli kulüpteki geleceğiyle alakalı da konuşan 34 yaşındaki oyuncu, “Kulübüm benimle devam etmek istiyor. Şu anda yeni sözleşme şartlarını konuşmadık. Resmi teklif de henüz almadım. Ama yönetimimden iyi bir görüşme olursa neden kalmayayım. Ben her zaman söylüyorum, Fenerbahçe’de mutluyum. Ailem ve ben İstanbul’u seviyoruz. Bu nedenle kalmayı düşünebiliriz” diye konuştu.


Parma mesajı
Parma’nın da kendisiyle ilgilendiği haberlerini yorumlayan Skrtel, “Evet, ben de duyuyorum. Genel olarak bir cevap vereyim; ilgilenen takımlar hep vardı ve olacak. Menajerlerime geliyor teklifler, oturup konuşacağız” ifadelerini kullandı.

‘Hâlâ güçlüyüm’
Martin Skrtel, fiziksel ve mental açıdan kendisini iyi hissettiğini söyledi. Yaşıyla alakalı bir değerlendirme yapan Skrtel, “Aralık ayında 35 yaşında olacağım. Kendimi hâlâ güçlü hissediyorum. Futbol oynamak istiyorum. Bu sezon da kaçırdığım maçlara bakabilirsiniz. Sakatlık nedeniyle cezalı olduğum için kaçırdım hep maçları. Hâlâ sağlıklıyım, hâlâ güçlüyüm” ifadelerini kullandı.



Kaynak:Milliyet