Fenerbahçe'de Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek için imza töreni düzenlendi.

Üç futbolcu sözleşmeleri imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE TÜRKİYE'NİN ÇOK BÜYÜK BİR KULÜBÜ"


İlk olarak sözü alan Aatif Chahechouhe, "Fenerbahçe Türkiye'nin çok büyük bir kulübü. Burada olduğum için büyük mutluluk hissediyorum. Fenerbahçe'de bana büyük ilgi gösterildi. Bana gösterilen ilgi ve saygı beni çok etkiledi. Takımın başarılarına katkı yapmak için elimden geleni yapacağım. Eleştiriler futbolun bir parçası. Dürüst olmak gerekirse Türkiye'de iyi sezonlar geçirdiğimi düşünüyorum. Şuana kadar iyi şekilde adapte oldum. Her türlü imkan sunuluyor. Tamamen işime konsatre olmak istiyorum. Sivasspor'da 3-5-2 sistemine alışık değildik. Bu sistemde forvet arkası ya da kanatlarda görev alıyordum. Şuan yeni bir takımdayım. Yeni sistemin zorlukları var ama en iyi şekilde adapte olmaya, anlamaya çalışıyorum. En iyi hissettiğim forvet arkası ve sol kanat. Hocanın beni nerede oynatacağı önemli." şeklinde konuştu.

BAŞKAN VE YÖNETİME TEŞEKKÜR...

Fabiano ise "Başkanımıza, yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu formayı tekrar giyecek olmaktan dolayı mutluyum. Bu kulübün parçası olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

RAMAZAN CİVELEK: ÇALIŞMADAN BU SEVİYELERE GELEMEZSİNİZ


Genç futbolcu Ramazan Civelek ise "Altyapıdan A Takım'a yükselen biri için belki de ilk kez böyle bir tören düzenleniyor. Bu yüzden çopk mutluyum. Burası çok büyük bir kulüp. Burada en iyisini vermelisiniz diye düşünüyorum. Umarım bu imzadan sonra en iyisini yapıp bu formaya layık olabilrim. Gelişimimi çok çalışmaya bağlıyorum. Haftanın 7 gününün 4'ünü çift antrenman yaparak geçirdik. Çok çalışmadan genç bir futbolcunun bu seviyelerde olmalı çok zor. Altyapılarda çok yetenekli futbolcular var. Bence onlar da maçlarda kendilerini en iyi şekilde gösterip buralarda olabilir. " açıklamasını yaptı