Dünya futboluna çok şey katan ve gelmiş geçmiş en iyiler arasına adını yazdıran efsane oyuncu Diego Armando Maradona 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldız futbolcusu Jose Sosa, hayatını kaybeden futbol efsanesi ile ilgili bir anısını anlattı. TRT Spor'a konuşan 35 yaşındaki deneyimli oyuncu Sosa, Maradona'nın ölümünün çok üzücü olduğunu dile getirirken, dostluk maçında idolü olan isimle fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Jose Sosa'nın Maradona açıklamaları şu şekilde:
Fenerbahçe ailesinden bir Arjantinli olarak bu mesajı yayınlamak istedim. Türkiye ve dünya için kötü bir haber aldık. Çok üzücü bir haber benim için. Bir dostluk maçı için oynamıştık. Ailem de beni ziyarete gelmişti. Maradona da oradaydı. Babamla birlikte idolüm olan Maradona ile birlikte fotoğraf çektirmiştik.

İlk o dostluk maçında tanışmıştık. Bunun sonrasında Mardona Arjantin Milli Takımı'nın başına geldi. Ben de onun oyuncusu olarak o takımda bulundum. Onunla tanıştığım için çok gururluyum. Aynı zamanda onu kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Ailesine sabır diliyorum.

Kaynak : Fotomaç