Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 24 Ekim 2015 tarihinde Fenerbahçe Divan Kurulu’nda yaptığı eleştiriler, sosyal medyada günün en çok paylaşılanları arasına girdi.

Aziz Yıldırım Milli Takımdaki prim sistemini eleştirerek, bu sistemin değişmesi gerektiğini söylemişti. İşte konuşmadan satırbaşları :

“Milli Takım’da prim veriyorlar. 500 bin Euro. Yıllık maaşından fazla alan var. Takımdan bir oyuncu kulübünden 1 trilyon alıyor. Yıllık kazancından fazla Sonra kulübünde nasıl motive olacak. Milli Takım’a verilecek prim kulübe verilmeli. Ne olacağına kulüp karar vermeli. Oyuncu sakat halde Milli Takım kampına gidiyor. Antrenman yapıyor oynamadan geliyor. Bu prim sistemi değiştirilmeli. Volkan Şen, milli takımda sakatlandı. Onun için kulübe para verilmedi, 3 hafta yok. Parasını talep ettik, bekliyoruz”

Aziz Yıldırım daha önce UEFA’nın çatırdayacağını söylemiş ve bir süre sonra UEFA başkanı yolsuzluk yüzünden görevi bırakmıştı. Bir de tecrübeli başkanın Divan Kurulu’ndaki sözlerin üstünden az bir süre geçtikten sonra Milli Takım’da prim skandalının patlak vermesi, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların “Aziz Başkan yine haklı çıktı” yorumları yapmasına sebep oldu .