Yarın Şükrü Saraçoğlu'nda Manchester United ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Josef de Souza maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avrupa Ligi'nde devam etmek adına çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Brezilyalı isim, ''Yarın akşam Avrupa Ligi'nde devamlılığımız adına çok büyük önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacağız. Saha içinde akıllı ve sakin olmalıyız. Yarınki maçı kazanmaya çok ihtiyacımız var. Feyenoord maçında yaptıklarımızı yine yapabilirsek, maçı kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum.'' dedi.

Advocaat'ın gelişiyle birlikte oyun tarzının değişip değişmediği üzerine gelen sorulara ise Josef de Souza, ''Vitor Pereira döneminde daha çok savunma yönümü öne çıkarmam isteniyordu fakat Advocaat benden daha çok hücuma çıkmamı istiyor. Hocamız eğer benden daha fazlasını da talep ederse, orta sahanın önünde de oynayabilirim ve hücuma daha fazla çıkabilirim ama benim temel işim savunmayı korumak ve Mehmet Topal'la birlikte rakipleri orta sahada durdurmak.'' dedi.

Son dönemlerde artan protesto olaylarıyla ilgili de konuşan Souza, ''Taraftarlarımızın her zaman bizleri protesto etme hakkı vardır. Çünkü onlar Fenerbahçe'nin en önemli parçası. Onlar yoksa Fenerbahçe yok'' dedi.