Stjepan Tomas, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb karşısındaki yenilgisini de değerlendirdi.


Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'in Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren Tomas, ''Dinamo Fenerbahçe karşısında mükemmel bir performans sergiledi. Tüm oyuncular topun arkasında disiplinli bir şekilde kaldı ve Fenerbahçe'ye boşluk bırakmadı. Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe bazı oyuncularını dinlendirdi ancak yine de çok önemli bir takım'' ifadelerini kullandı.

TOMAS'TAN F.BAHÇE, COCU VE ZAGREB AÇIKLAMASI

Dinamo'nun Fenerbahçe karşısında 4 golle kazanmasının şaşırtıcı olduğunu söyleyen Stjepan Tomas, ''Dinamo 4 gol attı ama birkaç tane daha atabilirdi. Onlar da bu sonuca çok şaşırdılar. Kendilerinden çok daha güçlü olduklarını biliyorlardı. Fenerbahçe yeterince iyi seviyede değil. Cocu'nun da uyum sağlaması gerekiyor. En büyük dezavantajı fazla sabır göstermiyorlar'' dedi.

''HEMEN HER ŞEY YERİNE OTURMAYACAKTIR''

Ali Koç ile Fenerbahçe'nin yeni bir döneme girdiğini söyleyen Stjepan Tomas, ''Daha yeni göreve geldiler. Yıllardır kulüple yakın olmasına rağmen başkanlık süreci biraz zaman alacaktır. Takımı çok fazla değiştirdiler. Hemen her şey yerine oturmayacaktır'' şeklinde konuştu.

Hem Fenerbahçe hem Galatasaray'da oynadığı ve teknik adam olarak buralarda görev alıp almayacağının sorulması üzerine Stjepan Tomas, ''Galatasaray'dan önce Fenerbahçe'de oynadım ama Türkiye'de her şey mümkün. Gelecekte ne olacağını asla bilemeyiz'' dedi.

Kaynak - Sporx