Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken, bir bomba transfer haberi Alanyaspor'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren, Mesut Bakkal ile yollarını ayırıp Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren Akdeniz ekibinin, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve U21 takımına gönderilen Ozan Tufan'la anlaştığı öğrenildi..

Turuncu-yeşillilerin, sezon başında Galatasaray'la transfer savaşına giriştiği yıldız oyuncuları Emre Akbaba'ya karşılık, takasta önerilen 23 yaşındaki orta saha için Ali Koç yönetimiyle prensipte anlaştığı bildirildi.
.
İLK HEDEF BONSERVİSİYLE GELMESİ

İki kulüp yetkililerinin geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelerek Ozan transferi için el sıkıştığı belirtildi..

Fenerbahçe ile kontratı 2020'ye kadar süren milli yıldızın bonservisi ile mi yoksa kiralık mı gideceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği aktarıldı..

Alanya'nın ise bonservisi ile almayı planladığı belirtildi. Bursa'dan 7 milyon Euro'ya alınan genç futbolcu için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, "Çok yetenekli futbolcu iyi çalışıyor. Geleceğiyle ilgili kararı kendisi verecek" diye pozitif bir açıklamada bulunmuştu..

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Fenerbahçe ,Aykut Kocaman'la da sorunlar yaşayan Cocu döneminde kadro dışı kalan Ozan TufanSergen Yalçın'ın çok istediği bildirildi..

Yalçın'ın 39 kez milli olan genç futbolcuyu Alanya'da orta sahanın lideri olarak oynatmayı düşündüğü öğrenildi..


Kaynak:Fotomaç