Szalai,  "Son üç maçta 3 galibiyet. Bu da bizler açısından memnuniyet verici. Pazar günü oynayacağımız önemli maç için hazırlanıyoruz. O maçta en iyi performansımızı ortaya koymak için çalışıyoruz"dedi.

Taraftarların tribünleri tamamen doldurmak adına kampanya yaptıklarının anımsatılması üzerine Attila Szalai şu ifadeleri kullandı:

"Kendimizi çok mutlu hissettik kendimizi. Onların maç içerisinde son dakikaya kadar desteklerine ihtiyacımız var. Çok önemli bir maç. İyi bir şekilde maç hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umarım dolu tribünler önünde oynarız. Onların desteklerine her zaman ihtiyacımız var. Umarım başarılı bir sonuç alırız.

Son dakika atmış olduğumuz golle elde ettiğimiz galibiyet önemli ve değerliydi. Kritik bir galibiyetti. Kendimizi mutlu hissediyoruz. Önümüzde oynayacağımız maçlar var. Maalesef geçmişte aldığımız sonuçlar iyi değildi. İyi maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nden elendik. Kafamızı kaldırmamız gerekiyordu. İyi bir şekilde çalışarak geleceğe ilerlemek istiyoruz."

4'lü savunma hattına geçtikleri yorumuna ilişkin Macar savunmacı, "Maalesef sol bek pozisyonunda oynayan takım arkadaşlarım sakat olduğu için görev aldım. Bir kaz defa da sol bek oynamıştım. En iyimi ortaya koymak istiyorum. Benim için en önemlisi bu. İyi bir sonuç elde etmek önemli. Geçmiş maçlara baktığımızda mükemmel performans ortaya koyduğumu söyleyemem. Elimden geldiğince daha iyi oynamam gerekiyordu ve geçmiş maçlarımdan daha iyi oynamak için çabalıyorum" dedi.

Kasımpaşa'yı mağlup ettikleri maçın ardından Türkçe konuşması sorulması üzerine de Attila Szalai, "Genel itibariyle takımdaki herkes bana yardımcı oluyor. Türk oyuncular, tercümanlar, kulüp çalışanları... Akıllı telefonumda kullandığım bir aplikasyonla da Türkçe'mi geliştirmeye çalışıyorum" dedi.

KAYNAK: NTV SPOR