Van Persie ve Nani İlk Kez

​Özellikle transfer döneminde taraftarların sevgilisi haline gelen Van Persie , Nani top ayaklarına geldiği anda ıslıklı tepkilere maruz kalmıştı. Teknik Direktör Vitor Pereira ile sene başında yaşadığı tartışmalarla gündemi meşgul eden Van Persie , golden sonra hocasına koşarak sarılmış ve bu anlar taraftarların protestosuna maruz kalmıştı.

​Diego Ribas'da Nasibini Aldı

​Oyuna sonradan dahil olan Diego Ribas'da taraftarların tepki gösterdiği isimlerden biri oldu. Deyim yerindeyse oyuna girdiğine pişman olan Brezilyalı'nın maçın ardından moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlemlendi.

​Yıldırım Etkisi

​Maçın ardından takım ile beraber Samandıra'ya giden Aziz Yıldırım , üzgün olduğu gözlenen oyuncularına sahip çıktı. Aziz Yıldırım "Başınızı öne eğmeyin , üzülmeyin. Sizi buraya ben getirdim ancak ben gönderirim. Taraftar bugün yuhlar , yarın çıkar şampiyon olursunuz alkışlar." sözleriyle yıldız oyuncuları teselli etti.

​Size Oyuncu Yuhalatmam

​Aziz Yıldırım bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında da protestolara geniş yer vermişti. "Sizler uyurken biz Van Persie ve Nani gibi oyuncuları nasıl getirdik haberiniz yok. Sahada çocukları yuhluyorsunuz" diyerek sarı-lacivertli taraftarlara sitemini belirtti.

​Taraftar Tepkisi Sosyal Medyaya Taşındı

​Ancak şampiyonluğun zora girmesinin ardından takıma yeteri kadar katkı yapamayan oyunculara taraftarların öfkesi dinmiyor. Aziz Yıldırım'ın bugün yapmış olduğu açıklamaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar "Bu kulübün sahibi şahıslar değil , taraftarlardır. İstediğini alkışlar istediğini yuhalar" diyerek haklı olduklarını savundu.

​Aziz Yıldırım Ne Demişti ?

​Ersun Yanal diye bağırıyorlar. O zaman Fenerbahçe nasıl şampiyon oldu anlatacağım şimdi..Lig TV sanki pazarlama yeri. Yayıncı kuruluş kulüplere destek olmalı. Antrenör yayın yapıyor, sonra bir kulübe pazarlanıyor. Tümer Metin... Bizde oyuncuydu. Hasan Ali Antep'te kırmızı görüyor. Akşam TFF'nin kuralı bu diye. Önce eğitim alacaklar. Yorumcu oluyorlarsa eğitim alacak. Kuralları öğreneceksiniz, bileceksiniz. Bu kurallar uygulanmazsa kaos çıkar. Halis Özkahya... Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ilk devre, Beşiktaş-Sivasspor maçı... Şampiyonluğu etkiliyor. En önemli konu terör dedik. Devletin alacağı her kararda bize düşen her şeyi yerine getiririz. Terör kadar paralel yapının da bu ülke için önemli olduğunu söylüyorum. Sivil ihtilallerde bunları sağlayamazsınız. Kamuoyuna bunların tespit edilerek deklare edilmesi lazım. Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşayabilmesi için bu unsurlarla mücadele edilmesi lazım. 

90.MİN.COM