Şener Özbayraklı, “Tüm Türkiye’nin gözünün burada olduğu bir derbiydi.  Herkes bu derbi maçını bekliyordu. Bizim için de zor bir maç oldu ama iç sahada ve taraftarımız önünde net bir skor aldık. Bu galibiyet bizi çok iyi motive etti, çünkü art arda maçlar kazandık ve bu maça gelene kadar da kendimize olan güvenimiz artmıştı. Hem bizim için hem de taraftarımız için önemli bir maçtı,  biz de bunu en iyi şekilde atlattık.

Hedeflerimiz var ve bu galibiyet bunu pekiştirecek. Bizim de buna ihtiyacımız vardı. Önemli bir galibiyet aldık ve mutluyuz. Önümüzde UEFA Avrupa Ligi maçı var ve en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak için son saniyeye kadar mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

"Taraftarımız En Büyük Gücümüz"

Taraftarın, Galatasaray maçında stadyumda oluşturduğu atmosfere de değinen başarılı futbolcu, “Açıkçası bu atmosferi özlemiştik. Uzun bir süredir stadımız bu şekilde dolmamıştı. Bu maçla birlikte stadımız doldu. Taraftarımız bizim için büyük bir güç ve bunu da her fırsatta dile getiriyoruz. Biz de taraftarımızın gücünü hissettik ve sahaya bunu yansıttık. En iyi şekilde mücadele ettik ve zaferle ayrıldık. Taraftarı mutlu etmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın her maçta stadını doldurmasını istiyoruz, çünkü onların desteği bizim için büyük bir güç. Bizim hedeflerimiz var, bu nedenle bu hedeflere de tek başımıza yürüyemeyiz. Taraftarımız olmadan bu iş götüremeyiz. İnşallah onların desteğiyle daha güzel sonuçlar alırız” açıklamasında bulundu.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5.hafta maçında Ukrayna temsilcisi Zorya Luhanks ile oynanacak olan karşılaşmayı değerlendiren Şener Özbayraklı, “İlk maçımız deplasmandaydı ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştık. Rakibimiz de kendi sahasında oynamanın avantajını kullanarak iyi mücadele etti. Şu anda gruptan çıkma adına Zorya Luhanks maçını kazanmamız gerekiyor. Takım olarak iyi bir seviyedeyiz. Grubumuzda son iki maçımız var ve Zorya Luhanks’ı yendiğimiz taktirde gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet almış olacağız. Zorya iyi bir takım ama kendi evimizde ve kendi taraftarımız önünde oynayacağız. İnşallah kazanan taraf olup, gruptan çıkma adına önemli bir avantaj elde ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

kaynak: fenerbahce.org