Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman, Boluspor yenilgi sonrası öfkelenirken, takım kaptanı Volkan Demirel de bu mağlubiyet sonrası arkadaşlarına sert uyarılarda bulundu. Tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel karşılaşmada yer alan takım arkadaşlarına ilk kez bir arada oynamanın bahane olmadığını ve Boluspor'a karşı istenilen oyunu sergilemediklerin söyledi.

Bolu
deplasmanında hatalı goller yiyen ve ilk kez kalesinde 6 gol gören Volkan Demirel, mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'nin de kendisinin de bu durum karşısında olumsuz etkilendiğini belirtti.

AYKUT KOCAMAN'DAN ÖZEL GÖREV

Volkan Demirel her ne kadar kalesini Boluspor'a karşı koruyamasa da ligin 27. haftasında pazartesi günü oynanacak Kayserispor deplasmanında forma şansı bulacak. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son 8 haftada kalede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı takdirde Volkan Demirel'e  görev vermeye devam edecek. Aykut Kocaman, tecrübeli kaleciye özel görevler de vererek takımı olumsuz etkilerden kurtarmasını ve toparlamasını da istedi. 

Volkan Demirel ile yaptığı görüşmede son 8 haftaya girildiğini hatırlatan Aykut Kocaman'ın, "Takım olmak zorundayız. Takım olarak bu sürecin üstesinden gelebiliriz. Sana, Mehmet'e ve takımdaki tecrübeli isimlere büyük iş düşüyor. Siz takımı toparlayın ve kontrolü ele alın" söyleminde bulunduğu ifade edildi.


Aykut Kocaman, geride kalan mücadelelerde bekleneni veremeyen Carlos Kameni'yi yedek tutmaya devam edecek.

İSMAİL KÖYBAŞI TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sakatlanarak sahalardan uzak kalan İsmail Köybaşı, takıma katıldı. Milli arada yapılan Kayserispor maçı hazırlıklarında sahada çalışmalara katılan İsmail Köybaşı'nın bu mücadelede görev alması bekleniyor. Vincent Janssen'ın ise sakatlığı devam ediyor.