Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin transfer görüşmesi yapmak için Almanya'ya gittiği Max Kruse konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Werder Bremen ile sözleşmesini uzatmayan ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki golcü için Fenerbahçe'ye en büyük rakip olarak gösterilen Eintracht Frankfurt'un yarıştan çekildiği belirtildi.

Alman basınının haberine göre Max Kruse, Frankfurt'tan yıllık brüt 6 milyon euro isterken bu ücret Eintracht Frankfurt'a çok fazla geldi. Almanya'da vergilerle birlikte Kruse'nin kazanacağı net ücret 3 milyon euro civarında olacak.

Luka Jovic'i 60 milyon euroya Real Madrid'e satan Frankfurt'un takım içinde maaş ayrımı yapmak istemediği için transferden vazgeçtiği kaydedildi. Kruse, Frankfurt'ta en çok maaş alan Ante Rebic'in maaşından 4 milyon euro fazlasını talep ederken takım içinde huzursuzluk çıkmaması adına Frankfurt'un böyle bir karar aldığı iletildi.

FENERBAHÇE YARIŞTA TEK KALDI!

Alman ekibinin Kruse transferinden vazgeçmesiyle Fenerbahçe, bu transfer için en büyük aday olarak ön plana çıktı. Frankfurt'tan önce Liverpool'un da Kruse ile ilgisi olmuş ancak İngilizler de yarıştan çekilmişti. Transfer yarışında tek kalan sarı lacivertlilerin kısa süre içinde Kruse için adım atması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin ise 31 yaşındaki Alman forvet ile yıllık net 3 milyon euro karşılığında 3 yıllığına anlaştığı iddia ediliyor.

Kaynak: Sporx