Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo , transfer sezonunun açılmasıyla beraber klübe kazandırdığı isimlerle ön plana çıkmış ve taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Ancak sezon başlangıcı ile birlikte sahaya yansıtılan futbol spor severleri hoşnut etmemiş ve teknik direktör seçimini bizzat yapan Terraneo hedef tahtasına konmuştu.

Klüp içerisinde yaşanan negatif olaylara yaklaşımının yeterli olmadığı ve futbolcularla iletişiminin zayıf olduğu iddia edilen İtalyan direktör , spor basınının yakından ilgilendiği bir konu olmuştu.

Ara transfer sezonun açılmasıyla birlikte Terraneo'nun görevlerinin kısıtlanması ve pasifleştirilmesi iddiaları haberlere konu olmaya başladı. Ancak Terraneo Gerçeğini yine kurucumuz Levent Ümit Erol , kişisel twitter hesabından yapmış olduğu açıklamalar ile ortaya koydu ;

Leven Ümit Erol , yönetim ve Terraneo arasında güven probleminin olduğu ve görevinde ki yetkilerinin kısıtlandığı yolunda yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kurucumuzun açıklamalarına göre Terraneo görev başında olmaya devam edecek.


Levent Ümit EROL / Sporundibi.com Özel Haber