Fenerbahçe Sportif Direktörü Guiliano Terraneo, Emre Belözoğlu konusuna son noktayı koydu! Terraneo, tecrübeli futbolcu ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıkladı.

Farnandao'nin imza töreninde bir kez daha basın mensuplarının Emre Belözoğlu hakkındaki sorularıyla karşılaşan Fenerbahçe Sportif Direktörü, net konuştu.

Hafta içinde Emre hakkındaki sorulara kaçamak yanıtlar veren Guiliano Terraneo, bu sefer soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

"Emre Belözoğlu hakkındaki teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilenmesi için teklifte bulunulurdu" diyen Terraneo, buna sözleşmesi biten diğer oyuncuların da dahil olduğunu ifade etti.

Emre'yi Galatasaray'dan Inter'e kendisinin transfer ettiğini de hatırlatan Fenerbahçe Sportif Direktörü, "Türkiye ile ilk ilgim Emre'yi transfer ederken olmuştu. Şimdi Türkiye'ye geldim ve yine hep Emre soruluyor. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi biten diğer oyunculara da haksızlık oluyor" ifadelirini kullandı.

Guiliano Terraneo, Emre Belözoğlu hakkındaki sözlerini "Profesyonelce işimizi yapmak zorundayız. Biz bütün dünyada oyunculara bakıyoruz, kadromuzu uygun bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularla devam ediyoruz, bazılarıyla etmeyeceğiz. Emre konusu da netlik kazandı böylece." diye tamamladı.