Ergin Ataman: 'Aziz Yıldırım tokat olayında haklı'
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ilk maçında Aziz Yıldırım'ın rakip takım başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasını değerlendirdi. Ergin Ataman, tokat atmanın son derece yanlış olduğunu ancak Aziz Yıldırım'ın eskiden Fenerbahçe yöneticisi olan Işık Eyigüngör'e olan müdahalesini haklı bulduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Fenerbahçe'yi kıskanıyorum İdolüm Obradovic" sözleri çok konuşulan Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman yine olay açıklamalar yaptı. Hedef TV'de yayınlanan HEDEFGOL programına röportaj veren Ataman yıldızının bir türlü barışmadığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı "TOKAT" olayında haklı buldu. Ataman ayrıca Her Galatasaraylı Fenerbahçe'yi kıskanmalı ve geçmek için çalışmalı dedi.

İşte Ergin Ataman'ın açıklamaları;

'TOKAT YANLIŞ AMA AZİZ YILDIRIM HAKLI'

"Bu tip olayları gördüğünüz zaman üzülüyorsunuz sonuçta taraftarlara, camialara örnek olmanız lazım. Bugün hiçbir camiada tokatın, yumruğun tasvip edilmesi mümkün değil ama tabi orada ince bir detay var yani bu sıradan bir kişi değil şunun için söylüyorum geçmişte Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış Aziz Yıldırım'ın belki de bir oğlu gibi gördüğü kendi içinden birisi gibi gördüğü bazen insanlar sinirlerini tutamaya bilirler. Rakibe kızarsın bir şey yapmazsın ama kendinden birine ihanete çok büyük bir haksızlığa kendinden birinden gördüğün zaman farklı bir tepki gösterirsin bence bunu böyle değerlendirmek lazım. Aziz başkan bunu Galatasaray'dan Beşiktaş'tan bir yöneticiye yapsa farklı düşünürüm bu bir rekabet ama bu meselede aile içi bir olay var." 




kaynak:mynet