Tolgay ArslanFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Zenit ile oynayacağı karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

FB TV'ye konuşan başarılı orta saha oyuncusu, sakatlığı hakkında şöyle konuştu: "Şu anda iyiyim. Daha çabuk dönebilmek için çok çalıştım. Herhangi bir sıkıntım yok. Bu hafta idmanlara da katıldım. İnşallah bundan sonra da bir sorun olmayacak. Benim için ilk maçtan önce sakatlanmam çok üzücü bir andı. Ailem maça gelmişti. Sakatlansam da oynamak istedim ama doktor çok riskli olacağını söyledi. Belki bu maçta oynayabilirsin ama sonraki 3-4 haftada sahalardan uzak kalabileceğimi söyledi. Gerçekten oynamayı çok istedim ama tabii ki onlar doğru kararı verdi. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Buraya 31 Ocak’ta gelmiştim. O güne kadar da hiç dinlenememiştim. Vücuda da iyi geldi. Vücuduma da daha iyi geldiğini ve daha güçlendiğimi hissediyorum. İnşallah yarın benim de takıma küçük de olsa bir payım olur."

"Yavaş yavaş eski gücüme kavuşuyorum"
Tolgay, antrenman temposunun nasıl geçtiğiyle ilgili bir soruya ise şöyle yanıt verdi: "Gayet güzel geçti. Kendimi daha iyi hissediyorum. Tabii ki uzun süredir takım idmanı yapmamıştım ve maç oynamamıştım. Ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum. Yavaş yavaş eski gücüme kavuşuyorum. İnşallah burada taraftarlarla ve kulüple beraber daha iyi bir Tolgay görürüz ve daha büyük bir güce kavuşurum. Hayırlısı diyorum."

"Takım arkadaşlarımın bazıları bana kızacak ama..."
Zenit mücadelesi öncesi yolculuğun planlananın dışında gelişmesi hakkında ise Tolgay, bu durumunun kendileri için sorun olmayacağını ifade ederek, kazanma hırsı ile ilgili şunları söyledi: "Takım arkadaşlarımın bazıları bana kızacak ama idman maçı da olsa ben kazanmayı çok seviyorum. Asla pes etmem."

"Umarım Zenit'i eleyerek turu geçeriz"
Tolgay, Zenit ile oynayacakları maç hakkında ise şunları söyledi. "Bence çok zor bir maç olacak. Rusya’nın iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Hava şartları ve zemin şartları da zor olacak. Çok mücadele etmemiz gerekiyor. Bana göre son dakikaya kadar çok heyecanlı bir maç olacak. İnşallah iyi bir sonuçla geri döneceğiz. Hedefimiz tabii ki turu geçmek. İnşallah bu kulübün ve formanın hakkını da orada veririz ve turu geçeriz."