Fenerbahçe'de Ersun Yanal’ın alınmasını özel olarak istediği hatta UEFA listesine bile yazdığı, Tolgay Arslan Kayserispor karşısında oyunda kaldığı süre boyunca 51 kez topla buluştu. Hiç hava topu mücadelesine girmeyen, hiç şut denemeyen, hiç şut pası vermeyen ve hiç pas arası yapmayan Tolgay, 40 kez pas denedi ve yüzde 80 başarı yakaladı. Beşiktaş'tan transfer edilen Tolgay, orta saha, en fazla Jailson'a (6), ardından Roman ve Serdar Aziz'e pas attı (5). Tolgay Arslan, Roberto Soldado'yu ise topla hiç buluşturamadı.

TOLGAY’IN ATILMASINI NEDENİ “HER BOKA SARI KART” SÖZLERİ

Maç sonunda kırmızı kart gören Tolgay Arslan'ın hakem Alper Ulusoy’a koridorlarda, "Her boka sarı kart gösteriyorsun” dediği için atıldığı bildirildi. Tolgay’ı attığını Ulusoy maçın 4’üncü hakemini Ersun Yanal’a göndererek iletti. “İkinci sarıdan attım” dedi. Tolgay ise kendisini “soyunma odasına giderken kendi kendime mırıldanırken kırmızı kart gösterdi” diye savundu.

YANAL, TOLGAY’I ZORUNLULUKTAN 11’E KOYDU

Bu arada Tolgay’ı Yanal’ın, sırtı dönük top alabilen ve derinlemesine pas atan oyuncu eksiği yüzünden ısrarla istediği bidirildi. Fakat Tolgay’ın Beşiktaş’ta kadro dışı kaldığı günden bu yana 4 aydır tam anlamıyla idman yapamadığı için çok fazla eksiğinin olduğu bildirildi. Hatta sağlık ikibininde uyardığı öğrenildi. Devre arası kampıda yapmayan Tolgay’ı Yanal’ın, elinde bu tarzda başka oyuncu olmadığı için oynattığı bildirildi.


Kaynak:Fotospor