Sezon başında Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nden 1.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ve gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerinin dikkatlerini üzerine çeken 21 yaşındaki kaleci Altay Bayındır'ın son talibi ise Premier Lig ekibi Tottenham oldu.

İngiliz ekibinin teknik adamı Jose Mourinho'nun Lloris, Gazzaniga ve Michel Vorm gibi isimlere rağmen alternatif listeyi güçlendirmek adına Sarı Lacivertli kaleci Altay Bayındır'ın transferine onay verdiği öne sürüldü.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, 21 yaşındaki eldiven Altay Bayındır ile ilgilenen tek kulüp Tottenham değil... Almanya Bundesliga takımlarından Hertha Berlin'in de genç kaleciyle yakından ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe ile Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 2023 yılında sona ereceği ve genç kaleciyi alacak olan takımın yüklü miktarda bonservis ödemek zorunda kalacağı belirtildi.

57 yaşındaki Portekizli teknik adam Mourinho'nun sözleşmesi bu yıl bitecek olan Vorm'un yerine kaleyi Altay Bayındır ile güçlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Premier Lig ekibi Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye  henüz resmi bir teklifte bulunmadığı fakat yakın zamanda görüşmelerin başlayacağı da iddialar arasında.

Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'de toplam 22 kez forma şansı bulurken kalesinde 25 gol gördü. Genç kaleci 5 mücadele de kalesini gole kapatmayı başardı.

Kaynak: Super Haber