Fenerbahçe 2016-17 sezonunun startını dün Samandıra'da verdi… Sarı-lacivertliler, 2 Temmuz'da ise Topuk Yaylası'nda kampa girecek.

 taraftarı merakla yeni sezon transferlerini bekliyor ancak takımın teknik direktörü bile bu konuda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Sarı-lacivertlilerin, Portekizli çalıştırıcısı Vitor Pereira, yeni sezon hazırlıkları için İstanbul'a dönüşünde havalimanında taraftarın ilgi odağı oldu. Pereira'yı gören bazı sarı-lacivertli yolcular, hemen hocanın yanına gidip fotoğraf çektirirken,en çok merak edilen konuyu yani transferi de kendisine sordular.Ancak net bir yanıt alamadılar… Portekizli çalıştırıcı bir taraftarın"Hocam transfer yok mu? Kimler gelecek" sorusuna, "Transfere karışmıyorum. Benim bilgim yok" yanıtını vermekle yetindi.

YOLUN SONUNDA KUPA OLSUN!
Teknik direktör Pereira, yeni sezonun ilk çalışması öncesi bir hayli enerjik ve neşeli bir görüntü çizdi. 1 saat 20 dakika sürenantrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Pereira şunları söyledi: "Yeni sezonun hepiniz için sakatlıksız ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum. Her şeyden önce antrenmanlarımıza ve maçlarımıza üst seviyede konsantre olmalıyız. İşimizi en iyi yapabilmek için bütün gücümüzle çalışalım, iyi bir takım olmayıbaşaralım ve keyif alalım. Hepinize güzel, huzurlu ve sonundakupalar kazandığımız bir sezon diliyorum."

TİŞÖRTÜMÜ BEĞENDİNİZ Mİ?
Pereira, idmanda basın mensuplarıyla şakalaşmayı da ihmal etmedi. Portekizli çalıştırıcı, yeni sezon idman kıyafetleri konusunda, "Yeni tişörtümü beğendiniz mi" diyerek gazetecilerin fikrini sordu.

5 HAZIRLIK MAÇI
Devler Ligi 3. Ön Elemesine kadar 5 maç var 3 Temmuz: Gostaresh Falad Tabriz (İran)- Topuk 6 Temmuz: CSMS Iaşi ()-Topuk 9 Temmuz: Volontari (Romanya)- Düzce Stadı 16 Temmuz: O.Lyon (Fransa)- Ülker Stadı 19 Temmuz: S.Prag (Çek Cum.)- Prag

Kaynak : Sabah