Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Genç oyuncularımız dahil olmak üzere hepsi iyi ki var. İyi ki bu formanın bir parçası oldular. Sadece ve sadece sevgiyi sempatiye dönüştürerek bu günlere geldik." dedi.

Karaman, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu kaydetti.

Hayat felsefelerinin barış ve kardeşlik üzerine olduğunu aktaran Karaman, şöyle devam etti:

 "Bu özelliğimiz bizim sporda var olmamızı sağladı. Geçmiş dönemde yaşanan bazı kırgınlıklar olabilir. Bu tarz sorunları gün yüzünde tutabilecek, sinir sistemlerini harekete geçirecek sıkıntılar olabilir. Dünü dünde bırakmak gerekir. Kültürleri birbirine yakın iki şehrin bu müsabaka ile küskünlükleri geride bırakıp geleceğe iyi bakmasını istiyorum. Rize'de dostlarım var, Trabzon benim yuvam olmuş. Yanlış aramaya kalkarsak birbirimizin yüzüne bakamayız. Kusur, yanlış varsa camiam adına özür diliyorum. Küskünlükleri geride bırakmak mübarek günlerde hepimizin görevi."

Son ana kadar ligde çok zorlukları olmasına rağmen aile ortamı oluşturduklarını vurgulayan Karaman, "Bir gün birbirini kırmamış, arkadaşını rencide etmemiş, birbirine sadece dostluk duygusu içerisinde sarılmış oyuncu grubum var. Genç oyuncularımız dahil olmak üzere hepsi iyi ki var. İyi ki bu formanın bir parçası oldular. Sadece ve sadece sevgiyi sempatiye dönüştürerek bu günlere geldik. Emeği geçen başkanımız nezdinde yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gönül hep daha güzelini arzu ediyor."ifadelerini kullandı.

Hugo Rodallega'nın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Karaman, bu sorunun muhatabının kendisi olmadığını, Rodallega'nın kendilerinden biri gibi çalıştığını sözlerine ekledi.