Başkent'teki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Ligde oynadığı son dört maçta sadece 1 kez kazanabilen, 2 beraberlik, bir yenilgi alarak 7 puan yitiren sarı-lacivertliler, Osmanlıspor'u devirerek çıkışa geçmek istiyor. Kanarya bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçın 2'sini kazanırken, 1 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Teknik direktör Pereira, oyuncuları uyararak, "Artık puan kaybı ve hata istemiyorum. Herkes sahada gerçek kimliğini göstersin" dedi.

YENİDEN ÇİFT FORVET

Ajax ve Galatasaray maçlarında Robin van Persie'yi tek forvet olarak oynatan Vitor Pereira, Ankara'da yeniden çift forvete dönecek. Portekizli çalıştırıcı, Nani'nin yokluğunda ileri uçta Van Persie ile birlikte Fernandao'ya birlikte görev yapacak. İki ismin beraber oynadığı son maçta sarı-lacivertliler, Kayserispor'u deplasmanda Van Persie'nin frikikten attığı golle 1-0 yenmişti.

F.BAHÇE 8-2 ÖNDE

Fenerbahçe, eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor ile Süper Lig'de daha önce 12 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda 2'si hükmen olmak üzere 8 galibiyet alırken, 2 kez de başkent ekibi sahadan gülerek ayrıldı. İki müsabaka ise berabere sonuçlandı... Fenerbahçe, Ankara'ya karayolu ile gitti. Dün saat 14.00'te otobüsle Ankara'ya giden kafile, otelde kampa girdi.