Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Valbuena, Mehmet Ekici ve Dirar'ı kadrosuna katan ve en az 2 takviye daha yapacak olan sarı-lacivertlilerde Rachid Ghezzal ismi önde... Her ne kadar teknik direktör Aykut Kocaman, merkez forvet ve yedek kaleci öncelikleri olduğunu söylese de takımı uçuracak kanat konusunda ciddi gelişmeler var. 

Ghezzal için hem yönetim hem de Valbuena bastırıyor. Fenerbahçe'nin yeni transferi Lyon'dan takım arkadaşı olan Rachid Ghezzal için devrede.İstanbul'u seven, Fenerbahçe kulübünün büyüklüğünü gören ve tesislere haydan olan Fransız oyuncu izlenimlerini Ghezzal'a anlatıyor ve düşünmeden gelmesi gerektiğini ifade ediyor.

TUNUSLU ALTERNATİF

Sağ kanat orijinli olan solda ve ortada oynama özelliği de bulunan Cezayirli oyuncuya yönetim cazip bir teklif de yaptı. Lyon ile sözleşme uzatmayan 25 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.5 milyon avro artı imza parası önerildi. Görüşmeler devam ediyor. 

Lens'e teklifini sunup kulübü Sunderland'ın 6 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine geri adım atan yönetim alternatifli listesinde Sunderland'dan Khazri de bulunuyor. Sunderland'dan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki Tunuslu kanat oyuncusu için istenen bonservis ücreti 8 milyon avroydu. Yönetim bunu aşağı çekmek için uğraşıyor.

4x4'LÜK

Futbol anlamında olmayabilir belki ama rakamsal anlamda 4x4'lük. Geçen sezon Lyon'da 38 maçta 4 gol, 4 asistle oynadı. Ghezzal, Cezayir Milli Takımı'nın da formasını 8 kez giydi ve 1 gol kaydetti.