Milli yıldız Gökhan Gönül, Celtic maçında gösterdiği üstün performansla, La Liga ekiplerinden Valencia'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Gary Neville'ın dikkatini çekti.

CELTIC MAÇIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Sezon başında Şener Özbayraklı'ya formasını sakatlığı nedeniyle kaptıran Gökhan Gönül, iyileştikten sonra da uzun süre formayı takım arkadaşından alamamıştı. Ancak daha sonra 7. hafta Akhisar Belediyespor maçıyla formayı kapan ve bir daha bırakmayan Gökhan Gönül, Gaziantepspor maçındaki performansının ardından Celtic maçındaki formuyla da oldukça dikkat çekti. Gökhan Gönül'ün bu yükselen performansı bir ismin daha dikkati çekti ki bu da sarı-lacivertlilerin canını sıkacak cinsten.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'yı çalıştıran Gary Neville'in Celtic maçında izlettirdiği Gökhan Gönül'e hayran kaldığı iddia edildi. İspanyol El Desmarque gazetesinin ortaya attığı bu iddianın ardından İspanyol yöneticilerin Ocak ayında istediği takımla görüşmelere başlama hakkına sahip olan Gökhan Gönül için girişimler yapabilecekleri öğrenildi. Bilindiği üzere Gökhan Gönül'ün sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

Bu arada Fenerbahçe kaptanı Gökhan Gönül ilginç bir istatistik yakaladı. Gökhan Gönül, ligde oynadığı 8 maçta rakip kaleye sadece 1 şut gönderdi ve o da gol oldu. Avrupa'da da 1 şut gönderen Gökhan Gönül bu şutunda ise isabet sağlayamadı.