Robin van Persie, dünkü idmanda yine ağrıları olduğunu söyleyerek özel bir çalışma gerçekleştirdi! Şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarında sadece bir kez, 45 dakika görev alan RvP bir türlü hazır hale gelemedi. Van Persie eğer bugünkü idmanda da takımdan ayrı çalışırsa, Sparta Prag maçının kafilesine dahil edilmeyecek.

Tecrübeli forvetin ağırlarını öne sürerek takımla çalışmaması Vitor Pereira’nın elini kolunu bağlıyor. Portekizli teknik adam, yeni sezonda RvP’nin daha fazla katkı sağlayacağını umuyordu ancak işler hiç de istediği gibi gitmiyor. Monaco ile oynanacak ilk maçta 10 günden az bir süre kala Robin van Persie’de yaşanan bu durum, hem teknik heyetin hem de yönetimin moralini bozmuş durumda.

Ve kaptan Volkan çalışmalara başlıyor

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli file bekçisi, 18 Mayıs’ta bel fıtığı nedeniyle operasyon geçirmişti. Uzun süredir fizik tedavi çalışmalarını sürdüren Volkan Demirel’den müjdeli haber geldi. Başarılı kalecinin, önümüzdeki haftanın sonuna doğru takıma katılması ve saha çalışmalarına başlaması bekleniyor. Volkan’ın Monaco ile oynanacak ilk maçta forma giyme ihtimali yok. Pereira’nın rövanşta da öğrencisini riske etmemeyi planladığı öğrenildi.

Topal’ın hedefi rövanş

Başarılı orta saha oyuncusu, Monaco ile oynanacak ilk karşılaşmada cezası nedeniyle oynayamayacak. Mehmet Topal’ın aynı zamanda sakatlığı da bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun kısa sürede forma giyecek duruma geleceği öğrenildi. Monaco ile 2-3 Ağustos’ta Fransa’da oynanacak rövanşı gözüne kestiren Topal, “Bu kritik karşılaşmada arkadaşlarıma katılıp, takıma katkı vermek için sabırsızlanıyorum. O maça kadar tam olarak hazır hale geleceğime inanıyorum” diye konuştu.

‘Skrtel bana moral oldu’

Miroslav Stoch, son 3 sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçirmişti. Slovak futbolcusu bu sene takımda kalması bekleniyor. Bu konuyla ilgili konuşan başarılı kanat oyuncusu, “Artık Fenerbahçe’ye faydalı olmak istiyorum. Panathinaikos karşısında uzun bir aradan sonra taraftarımız önüne çıktım. Bana verdikleri destek, gelecek adına beni umutlandırdı” dedi. Stoch, vatandaşı Skrtel’in aralarına katıldığını hatırlatarak, “Bu da bana büyük moral oldu. Çok çalışarak, kadroda düzenli olarak yer almak için elimden geleni yapacağım” dedi.

KAYNAK:Fanatik