Vatan Gazetesi'nin haberine göre; hafta arasında yapılan antrenmanlarda Uçan Hollandalı’yı kanatta deneyen Portekizli çalıştırıcı, yarınki Antalya deplasmanı için sürpriz hazırlığı yapıyor.

Sezonun 2. yarısında şu ana kadar fire vermeyen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, cuma günkü rakipleri Antalyaspor’a karşı sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Karşılaşmaların çoğunda sağ kanatta dönüşümlü olarak şans verdiği Lazar Markovic ile Volkan Şen’in performansından memnun olmayan ve bu durumu öğrencilerinin yüzüne de açıkça söyleyen Portekizli çalıştırıcı, ‘C planı’nı devreye sokmaya karar verdi.
 
‘KRAL’A YAKIN OYNAYACAK
 
Her fırsatta “Ligin ikinci yarısında daha hücumcu bir F.Bahçe izleteceğiz” diyen Pereira, hem Süper Lig hem de kupadaki son karşılaşmalarda Fernandao ve van Persie’yi aynı anda sahada tutarak bir anlamda bu taktik değişikliğin sinyallerini vermişti. Antalya’da da bu anlayışı ilk 11 tercihiyle belgeleyecek olan genç hoca, sağda görev yapacak van Persie’den, ileri uçtaki Jose Fernandao’ya olabildiğince yakın oynamasını isteyecek.
 
ZİRAAT Türkiye Kupası’nda son 16 turundaki Kayserispor karşılaşmasında 120 dakika boyunca sahada tuttuğu van Persie’nin fiziki değerlerinden tatmin olan teknik heyet, Antalya karşısında ‘Uçan Hollandalı’ya farklı bir görev verecek. 
 
Hafta içinde gerçekleştirilen taktik antrenmanlarda sık sık sağ kanatta denenen tecrübeli hücumcu bir aksilik olmazsa yarın alışık olduğu pozisyonun dışında bir mevkiide şans bulacak.