Sarı Lacivertlilerin transfer etmek istediği ancak Bayern Münih'in bırakmadığı açıklanan Hollandalı yıldız Arjen Robben, Bundesliga ile ilgili konuştu.

Almanya'da ligin kalitesine değinen ve yıldız futbolcuların kalmasından yana olduğunu ifade eden Robben, Bayern Münih'te forma giymeye başladığı dönemden bugüne yaşanan gelişmeye değindi.

"Yıldızlar burada kalmalı"

31 yaşındaki futbolcu, "Bundesliga'daki diğer takımlarının yıldızlarının ayrılmasını istemiyorum. Mats Hummels, İlkay Gündoğan, Marco Reus ve Kevin De Bruyne gibi yıldızlar ayrılabilir. Ben mümkün olduğunca direnç istiyorum. Bayern'de olduğum dönemden bu yana Bundesliga'daki gelişimi gördüm. " dedi.

Wolfsburg ve Dortmund'un yıldızlarını kadroda tutmasından mutlu olan Arjen Robben, "Bu konuda çok mutluyum. Lig mümkün olduğunca çekici olmalı. Futbol burada canlı, heyecanın azalmasını istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Robben'i 'ikna ettik' iması


Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, "Arjen Robben'i transfer etmek için tüm fedakarlığı yaptık fakat malesef kulübü izin vermedi" sözlerini kullanırken, yapılan bu açıklamalar sonrasında spor otoriteleri tarafından Robben'in ikna edildiği yorumu yapılmıştı.

(Sporx)