Fenerbahçe’nin sezon başında Çaykur Rizespor’dan kadrosuna kattığı Kosavalı golcü yeni sezon için açıklamalarda bulundu.

Tüm camianın kenetlenip şampiyon olacaklarını söyleyen Vedat şu ifadeleri kullandı;

Kampa birkaç gün gecikmeyle katıldım. O günden bu yana takımın eforu, çalışma azmi bütün teknik ekibi çok mutlu etti, biz de çok mutluyuz. Çok sıkı çalıştık. Geçen seneyi kesinlikle kimsenin hatırlatmayacağı bir sezon yaşayacağımıza eminiz. O yönde çalışmalarımız devam etti.

Maç da geldi çattı. 2 gün sonra Kadıköy’de taraftarımızın karşısında lige başlıyoruz. Ben yeni transfer olarak hocam şans verirse resmi olarak ilk defa sahaya çıkacağım. İnanılmaz duygular içerisindeyim. Normalde maçlardan önce hiç heyecanlanmıyordum, maç esnasında heyecanım başlıyordu ama bu sefer heyecan 1 gün önceden başlıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun meyvelerini bu haftadan itibaren toplamaya başlayacağız.

Herkes bunun bilincinde; Fenerbahçe’nin şampiyonluktan başka hedefi yoktur. Kadromuz bu ligin çok üstünde. Elimizden geldiği kadar çalışarak, özverili bir şekilde tüm camia olarak kenetlenerek bu sene olmazsa olmazımız şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum. Buna canıgönülden inanıyorum.İfadelerini kullandı.