Fenerbahçe'de Kayserispor maçının kadrosunda yer alması beklenen Vincent Janssen, Fenerbahçe'nin en memnun olduğu transferlerden biri. 3 aylık sakatlığına rağmen çalışmaları ve özel programları hiç aksatmadan uygulayan Vincent Janssen, profesyonelliğiyle teknik heyetin takdirini kazandı.

Oyuncu saha içi yeteneğiyle de Aykut Kocaman'ın inandığı isimlerin başında geliyor.


ANLAŞMA YİNE KİRALIK OLACAK

Fenerbahçe teknik heyet, Vincent Janssen için gelecek sezon adına adımlar atmaya hazırlanıyor. Sezonun bitimine 2 aylık bir zaman olmasına rağmen, Tottenham'a bir mesaj yollanacağı, şayet oyuncuyu ana kadroda düşünmüyorlarsa, 1 yıl daha kiralama talebinde bulunulacağı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe, Tottenham'dan erken karar vermelerini isteyecek.

KOLAYLIK BEKLİYORUZ

Tottenham'a 'Janssen'le ilgili kararınızı erken verirseniz, oyuncu bizimle hazırlık kampı geçirerek takıma daha iyi adapte olabilir. Böylece bize daha çok faydası dokunur. Bu sezon 3 ay oynatamadık. Sizden kolaylık bekliyoruz" mesajı iletilecek. Tottenham, Kane'in arkasında kaldığı için Vincent Janssen'i kiralamıştı. Kane'in bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

11 MAÇ-2 GOL

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminin son günü renklerine kattığı Vincent Janssen, 8 Aralık'ta sakatlandığı Bursaspor maçı da dahil 11 mücadelede görev yaptı. 10 maça 11'de başlayan Hollandalı yıldız Vincent Janssen, 755 dakikada 2 gol, 2 asistle oynadı.