Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor galibiyetinin ardından görüşlerini dile getirdi.

"MOLDE MAÇININ ARDINDAN..."

Karşılaşmayı değerlendiren Pereira, "Zor bir karşılaşmaydı. Molde maçının ardından iyi bir cevap verebilmek önemliydi. İyi bir karşılaşma çıkardığımızı düşünüyorum. Perşembe gününü ardından Pazar gününe kadar toparlanmak kolay değildi. Gerek 11'de oynayanlar gerekse sonradan girenler oldukça iyiydi. Takım olduüğumu gösterdik. Her şeyden önce takımın geldiğini gösterdik" dedi.

PEREIRA'DAN VAN PERSIE'YE CEVAP

Robin van Persie'nin yedek kaldığı için mutsuz olduğu şeklinde demeç verdiği söylenen Pereira, Hollandalı isme cevap verirken, "Eğer 22,23-25 oyuncu sahya sürecek olsaydım işler daha kolay olurdu. Ancak 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Ben bu kadroyu en iyi şekilde yönetmek kararlar almak mecburiyetindeyim. Oyuncular bneğensinde veya beğenmesin kararlar alırız. Van Persie'nin oyuna girdikten sonraki performansından dolayı çok mutluyum. Sadece golden dolayı değil takıma yardım etmesinden dolayı çok mutluyum. Hem defansif hem de ofansif anlamda yardımcı oldu. Hiçbir oyuncu kulübede oturmak istemez, bu nedenle mutsuz olması doğal" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAKKINDAKİ SÖZLERİ

Türkiye'de ilk derbisini gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacak olması sorulan Portekizli teknik adam, "Umarım eksiklerimiz aramıza katılır ve Beşiktaş maçına öyle hazırlanır. Kendi oyunumuzu ve kendi fikirlerimizi sahaya yansıtmaya çalışacağız ve maç sonu kimin daha iyi olduğunu göreceğiz" diye konuştu."