Birbirinden önemli eksikleri olmasına rağmen 8. haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, bütün dikkatini Trabzonspor maçına verdi. Sarı-lacivertliler, 9. haftada deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 3 günlük aranın ardından Samandıra'da yılın maçı için topbaşı yapan Fenerbahçe, işi sıkı tutuyor.

Portekizli Teknik direktör Pereira, oynanacak kritik karşılaşma öncesi bordo-mavililerin maçlarını izliyor, rakibin artılarını ve eksilerini analiz ediyor.

ZİRVE AŞKINA!
Sakatlardan gelen haberler de zorlu sınav öncesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sahada bireysel çalışmalara başlayan Jose Sosa, Tisserand ve Nazım Sangare'nin Trabzonspor maçında kadroda olacağı belirtiliyor. Yalnızca İrfan Can'ın durumu belirsizliğini koruyor. Bu zorlu deplasmanda tüm hedefini galibiyet üstüne kuran Vitor Pereira, takipçisiyle arasındaki puan farkını da açmanın planlarını yapıyor.

BAKASETAS'I LİSTEYE ALDI!
Trabzonspor'u analiz etmeye başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, dikkat edilecek isimler arasında ilk sıraya bu sezon etkileyici bir performansla başlayan Yunanlı yıldız Bakasetas'ı aldı. Portekizli hoca, ligdeki 8 maçta 5 gol, 3 asistle bordo-mavililerin öne çıkan futbolcusu olan Bakasetas'a önlem almayı planlıyor. Portekezli teknik adamın Mert Hakan Yandaş ile Yunan yıldızı kilitlenemeyi düşündüğü belirtiliyor.

KAYNAK: Fotomaç