Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade etti. Antalyaspor maçı haricinde oynadıkları 25 maçta istedikleri agresif oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Portikizli çalıştırıcı, Lokomotiv karşısında da taraftarlarının desteğiyle bu baskıyı kurmak istediklerini söyledi.

İşte Pereira’nın Sözleri:

“Biz 25 maç boyunca aynı takımıdk.. Agresif görüntümüzü sergiledik. Antlaya spor’a karşı çok kötüydü maalesef. Kasımpaşa maçında ise motiveydik ve hırslıydık. Kendi isteklerimizi sahaya yansıttık Kaısmpaşa karşısında. Lokomotiv maçından önce böyle bir maç oynamaya ihtiyacımız vardı. Rakipler beklenmeyi ve kaliteli bri şekilde kontaataklara çıkmayı seven bir takım.”

“Ligde şampiyon olmak, Avrupa Ligi’nde bu turu geçmek ve Türkiye Kupası’nda ilerlemek istiyoruz. Umarım taraftarlarımız da burada fark yaratan etkenlerden olur. Takımı ateşlemelerini bekliyorum. Umarım takım da buna iyi karşılığı verir..”

“ŞANSLAR EŞİT”

“Bizim taraftarlarımız harikalar. Takıma verdikleri destek anlamında takıına en iyi destek veren taraftar. Kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar Fenerbahçe taraftarı. Çok önemli bir maç bizim için.”

“Maçı henüz oynamadık. Onlar ne kadar yakınsa tura biz de o kadar yakınız. Zor bir rakiple karşılaşacağız.”