Türkiye’nin üç kupada ilerleyen tek takımı olan Fenerbahçe, kritik Akhisar deplasmanından 3 puanla döndü, camiada şampiyonluk şarkıları yüksek sesli söylenmeye başlandı. Sarı-lacivertli futbolcular derbi zaferinin ardından gelen Akhisar Belediyespor galibiyetini doyasıya kutladı. Dünkü idman öncesinde, Teknik Direktör Vitor Pereira öğrencilerini önce kutladı ardından Braga maçı için uyardı.

BRAGA SİSTEM TAKIMI

Yardımcılarından birine Braga’nın kendi sahasında Porto ile oynadığı ve 3-1 kazandığı maçı izletip analiz yaptıran Vitor Pereira, “Sevinmek, coşmak hakkınız. Ancak perşembe günü çok zor bir maç bizi bekliyor. Kurada kolay bir rakiple eşleştiğimizi düşünenler yanılıyor. Braga tam bir sistem takımı. Porto’yu 3-1 yenerek bunu kanıtladılar. İşimiz tahmin ettiğinizden çok olacak” dedi.

ÖĞRENCİLERİNE CD İZLETTİ

Braga’nın bu sezon oynadığı maçlardan oluşan özel CD hazırlatan Vitor, öğrencilerine bunları dağıttı. “Braga hakkında daha çok konuşacağız” diyen başarılı hoca, “Porto önünde galibiyete son 5 dakikada ulaştılar. Disiplinden kopmuyorlar. İşi ilk maçta bitirmeliyiz. Kendi futbolumuzu oynarsak sorun yaşamayız ama bir anlık konsantrasyon kaybı bize pahalıya mal olabilir” yorumunu yaptı.