Fenerbahçe ara transfer döneminde birçok pozisyon için futbolcularla görüşmüş ve Ocak ayını hareketli geçirmişti. Fenerbahçe'nin Almanya Bundesliga ekibi Hertha Berlin'e Vladimir Darida konusunda transfer teklifi yaptığı ancak reddedildiği ortaya çıktı.
 
Çek basınından iSport sitesine röportaj veren Vladimir Darida, Fenerbahçe'den transfer teklifi geldiğini teknik direktörü aracılığıyla öğrendiğini ancak Herhta Berlin'in sarı lacivertli yetkililere olumsuz cevap verdiğini ifade etti.

Ocak ayında transfer teklifleri aldığını doğrulayan Vladimir Darida, "Fenerbahçe, Leganes, Rayo Vallecano ve Udinese'den teklifler almışım. Bu takımları teknik direktörüm Ondra Chovance'den öğrendim. Fenerbahçe'nin büyük ilgisi varmış ama yönetim ayrılmama izin vermemiş. Menajerim de bu şekilde aktardı." ifadelerini kullandı.

Vladimir Darida kimdir?

28 yaşındaki Çek futbolcu Vladimir Darida, merkez orta saha pozisyonunda forma giyiyor. 53 kez milli takım formasını terleten Darida, bu süreçte 4 gol kaydetti. 2015 yılından beri Hertha Berlin forması giyen Darida, bu sezon 12 resmi maçta 1 asist kaydetti.

Aynı zamanda on numara ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Vladimir Darida, Hertha Berlin'e 3,8 milyon Euro bonservis bedeli ile Freiburg'dan transfer olmuştu. Vladimir Darida'nın Herhta Berlin ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



Kaynak:Futbol Arena