Süper Lig'in ilk 7 haftasında 11 puan toplayan ancak oynadığı son 5 maçta yalnızca bir kez kazanabilen Fenerbahçe, şimdiden ara transfer döneminin çalışmalarına büyük bir hızla başladı.

FENERBAHÇE'NİN SAĞ BEKİNE YENİ ADAY

Bu doğrultuda eksik mevkilere takviye yapmak isteyen Kanarya, dünyanın dört bir tarafında forma giyen oyuncuları da takip etmeye başladı. Isla'nın sakatlığıyla birlikte sağ bekte sıkıntı yaşayan ve Hasan Ali Kaldırım da sakatlanınca orada oynayan Dirar'dan da faydalanamayan ve sağ beke Ozan Tufan'ı yerleştiren Fenerbahçe, gözüne genç bir sağ bk futbolcunu kestirdi.

Transfer sezonunda Çaykur Rizespor'dan transfer edilen ve Kosova Milli Takımı ile harikalar yaratan Vedat Muriqi'nin milli takımdan arkadaşı olan Florent Hadergjonaj'ı takibe alan Fenerbahçe'de antrenör Volkan Demirel, genç sağ bek hakkında olumlu bir rapor verdi.

İngiltere Championship takımlarından Huddersfield'da forma giyen ve Muriqi'nin de milli takımdan yakın arkadaşı olan Hadergjonaj'a, sarı lacivertli ekibin forveti de Fenerbahçe hakkında önemli bilgiler veriyor.

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki sağ beke teklif yapması bekleniyor. Bu sezon Huddersfield formasıyla 8 maçta forma giyen Kosovalı futbolcu, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

CHELSEA, MOSES'I SİLDİ

Öte yandan geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Chelsea'den Fenerbahçe'ye 1.5 yıllığına kiralanan Victor Moses konusunda da gelişmeler yaşanıyor.

Chelsea taraftarları, bonservisi halen Londra ekibinde bulunan Nijeryalı oyuncunun takıma geri dönmesini kesinlikle istemiyor. Moses'ı tekrardan Stamford Bridge'de görmek isteyemeyen Chelsea taraftarları takımlarını mesaj yağmuruna tutarak oyuncunun üstünü tamamen çizdi.

Fenerbahçe'nin de devam etmek istemediği öğrenilen Moses, bu sezon ligin ilk haftasında oynanan Gazişehir Futbol Kulübü maçında sakatlanmış ve hala sahalara tam anlamıyla dönememişti. 

Kaynak:Asist Analiz