Bunun ardından tecrübeli eldiven, Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.


TFF'den yayınlan resmi açıklamada Tahkim Kurulu, Volkan için verilen 3 maçlık cezanın onandığı duyuruldu.

TFF'nin konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

"Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin futbolcusu Volkan Demirel'in rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, müsabaka sonrası sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 2 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle toplam 3 resmi müsabakadan men ve 26.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,"


VOLKAN DEMİREL: "HERKES HADDİNİ BİLECEK!"

Fenerbahçeli eldiven, Trabzonspor ile oynanılan mücadele sonrası Gökhan Kandemir ile polemik yaşamış ve, "Biz kendi derdimize düşmüşüz, kimse bizimle uğraşamaz. Trabzonspor'un analizcisi mi, tercümanı mı, arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsünden alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek." demişti.


SEZONU KAPATTI MI?

Verilen cezanın ardından Volkan Demirel, cezanın ilk maçını Kasımpaşaspor karşısında çekmişti. Fenerbahçe'nin 32. haftada oynayacağı Akhisarspor, 33. haftada oynayacağı BB Erzurumspor karşılaşmalarında kadroda olamayacak ancak 34. haftada ki Antalyaspor karşılaşmasında Ersun Yanal'ın formayı vermesi halinde sahada olabilecek.



Kaynak:Sporx