HOLLANDA SEYAHATİNİN NEDENİ BELLİ OLDU

Başkan Ali Koç, göreve geldiği ilk günden bu yana altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bu doğrultuda da sarı lacivertli kulübün eski kalecisine de altyapı çalışmalarıyla ilgili görevlendirmeyi verdi.

Yapılan bu anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe yönetimi, Volkan Demirel'den bu çalışmalarda sorumluluk almasını istediği ve genç antrenörün de geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Hollanda seyahatinin bununla alakalı olduğu da öğrenildi.

KUYT İLE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Hollanda'ya giden ve dünya futbolunun altyapı konusunda bir numaralarından olan Feyenoord'a bir ziyaret gerçekleştiren Demirel, burada hem eski takım arkadaşı, hem de şu anda Hollanda kulübünün U19 sorumlusu Dirk Kuyt ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Hollandalı eski futbolcuyle birlikte Feyenoord'un altyapı çalışmalarını yakından takip eden ve bunun neticesinde raporlar yazan sarı lacivertli kulübün antrenörü iki ülke arasındaki farklılıkları hem daha rahat gördü hem de yerinden giderek raporladı.

SEYAHATLER DEVAM EDECEK

Volkan Demirel'in Hollanda ile başlayan altyapı turu ise ilerleyen günlerde farklı ülkelere giderek devam edecek. Hem eski takım arkadaşlarının yer aldığı, hem de bağlantıları sayesinde bildiği takımları yerinden ziyaret ederek çalışmalarını sürdürecek olan Fenerbahçe'nin eski kalecisi, yeni antrenörü Volkan Demirel, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin altyapı çalışmalarını takip edip bunları bir rapor haline getirecek.

Volkan Demirel'in Hollanda ziyaretinde yaşanan ilginç bir not ise altyapıda görev alan futbolcuların çoğunun Demirel'i çok yakından tanımasıydı. Demirel'in yanına giderek fotoğraflar çektiren futbolcuların bu tavrı, eski kaleciyi de bir hayli şaşırttı ve mutlu etti.

Kaynak:Asist Analiz